Aliurakoitsijan palvelukuvaus

Ilmoitusvelvollisuus.fi:n aliurakoitsijalle suunnattu palvelu on kokonaisratkaisu. Palveluun kuuluu mm. urakkatietojen keruu ja raportointi verottajalle, sillä aliurakoitsijat (alihankkijat) ovat ilmoitusvelvollisuuden kannalta usein myös tilaajia. Kiinteä kuukausihinnoittelu yrityksen koon ja rakennuspalveluiden laajuuden mukaan.

Lataa esite tulostettavassa PDF-muodossa

Aliurakoitsijan määritelmä ja velvollisuudet

Koska pääurakoitsija ilmoittaa työntekijätiedot keskitetysti työmaittain, aliurakoitsijat ja niiden mahdolliset aliurakoitsijat ilmoittavat yhteisellä rakennustyömaalla työskentelevistä henkilöistä pääurakoitsijan valitsemalla tavalla pääurakoitsijalle, joka kokoaa ja toimittaa tiedot keskitetysti verohallintoon kuukausittain.

Koska urakkatietojen osalta ilmoitusvelvollisia ovat rakennusalalla toimivat tilaajat, myös aliurakoitsijat jotka käyttävät omia aliurakoitsijoitaan joutuvat ilmoittamaan oman urakkansa tiedot verohallinnolle kuukausittain. Katso tarkemmat tiedot tiedonantovelvollisuudesta

Lisätietoja

Rakentamiseen liittyvä ilmoitusvelvollisuus - Vero.fi
1995/1558: Laki verotusmenettelystä - Finlex.fi

Pyydä tarjous tai tunnukset koekäyttöä varten

Lähetettyäsi tarjouspyynnön, otamme sinuun yhteyttä ja neuvomme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Voit myös rekisteröityä ja pyytää asiakaspalvelustamme tunnukset palvelun koekäyttöä varten.


Ole hyvä ja täytä vähintään * merkityt kentät

Pyydä tunnukset asiakaspalvelustamme. Saat tunnukset oikeaan, reaaliaikaiseen järjestelmään jossa käsitellään oikeita työmaatietoja, Y-tunnuksia ja veronumeroita. Tästä syystä palvelun koekäyttö on valvottua.


Ole hyvä ja täytä * merkityt kentät

..tai soita asiakaspalveluumme: 010 326 2820