Tilaajan palvelukuvaus

Ilmoitusvelvollisuus.fi on rakennuspalveluiden tilaajille ja isännöitsijöille suunnattu helppokäyttöinen kokonaispalvelu työmaiden seurantaan ja ilmoitusvelvollisuuden täyttämiseen. Palveluun kuuluu mm. urakkatietojen keruu ja raportointi verottajalle. Tilaajan palvelulla on kiinteä kuukausihinnoittelu alk. 120,00 €/kk/käyttäjä (ALV 0%).

Lataa esite tulostettavassa PDF-muodossa

Tilaajan määritelmä ja velvollisuudet

Tilaajia ovat ilmoitusvelvollisuuden kannalta mm. rakennustyön tilaaja, isännöitsijä ja rakennuttaja. Rakennustyön tilaajalle työmaa on esim. uudiskohde- tai saneerauskohde kun taas isännöitsijöille työmaa on yleensä taloyhtiö. Tilaajan on ilmoitettava urakkatiedot verottajalle kuukausittain. Katso tarkemmat tiedot tiedonantovelvollisuudesta

Lisätietoja

Rakentamiseen liittyvä ilmoitusvelvollisuus - Vero.fi
1995/1558: Laki verotusmenettelystä - Finlex.fi

Pyydä tarjous tai tunnukset koekäyttöä varten

Lähetettyäsi tarjouspyynnön, otamme sinuun yhteyttä ja neuvomme sinulle sopivan palvelukokonaisuuden. Voit myös rekisteröityä ja pyytää asiakaspalvelustamme tunnukset palvelun koekäyttöä varten.


Ole hyvä ja täytä vähintään * merkityt kentät

Pyydä tunnukset asiakaspalvelustamme. Saat tunnukset oikeaan, reaaliaikaiseen järjestelmään jossa käsitellään oikeita työmaatietoja, Y-tunnuksia ja veronumeroita. Tästä syystä palvelun koekäyttö on valvottua.


Ole hyvä ja täytä * merkityt kentät

..tai soita asiakaspalveluumme: 010 326 2820