Palvelu työntekijälle


Voit ilmoittaa itsesi suoraan työmaalle

Ilmoitusvelvollisuus.fi palvelussa työntekijä voi tilaamalla yksilöllisen koodin, kirjautua järjestelmään suoraan internet selaimesta - laitteella kuin laitteella. Kirjautumiseen sinun tarvitsee vain tilata itsellesi yksilöllinen koodi lähettämällä viesti SELAIN numeroon +358 50 902 3323 jonka jälkeen saat suoran internet linkin puhelimeesi tekstiviestillä josta pääset kirjautumaan.

Kirjautumiseen tarvitset myös työnantajasi Y-tunnuksen (Y-tunnuksen löydät henkilökortistasi, joka on pakollinen työmaalla.)

Jos et vaihda työnantajaa tai puhelinnumeroa, sinun ei tarvitse syöttää tietoja uudelleen. Internet-selaimesi muistaa tiedot, kunhan sinulla on evästeet käytössä (evästeet ovat yleensä oletuksena käytössä).

Puhelinnumerosi tulee olla jo rekisteröitynyt järjestelmään, muuten et saa vastausta. Kysy työnantajaltasi mikäli et saa koodia tilattua tai soita ilmoitusvelvollisuus.fi:n puhelintukeen numeroon 010 326 2820 (ma - pe 8.00 - 16.00).

Työntekijä, kirjaudu sisään:
Kirjaudu sisään

Palvelun käyttö

Itse käyttö kirjautumisen jälkeen on erittäin helppoa:
  1. Valitse työmaa johon haluat kirjautua ja paina ”työmaata”
    (esim. Ilveenkatu 12) niin ilmoittaudut sisään työntekijänä.
  2. Painamalla ”Ulos” painiketta ilmoittaudut ulos työmaalta jolloin samalla sinulta kysytään Työtehtävää eli mitä teit työmaalla. Kun olet kirjoittanut mitä teit, painat ”Valmis” ja olet valmis.

Työntekijänä ilmoitusvelvollisuus.fi:ssä näet myös oman Henkilökorttisi, Historiasi (millä työmailla olet ollut ilmoittautuneena) ja työmaan Tiedostoja (esim. rakennekuvia, tiedotteita, jne.). Nämä näkyvät kaikki selaimesi ylälaidasta ja pääset näihin käsiksi valitsemalla niitä.

Esimerkki sisään kirjautuneesta työntekijästä ”Risto Reipas” ilmoittautuneena työmaalle ”Ilveenkatu 12” jonka ilmoitusavain on ”12345” (ilmoitusavain on työmaan yksilöllinen koodi joka luodaan automaattisesti kun työmaa luodaan, yleensä pääurakoitsijan toimesta).